Les og lytt: Fint vær!

I dag er det fint vær på Voss. Nå mens jeg sitter her  og skriver er  klokken 19, og det er 21 grader i skyggen. Det var jammen på tide at vi fikk litt sommer her i landet. Det har vært mange kalde dager frem til nå. Jeg håper at dette kan fortsette.

Vi sitter ute i solen og nyter varmen. Det er deilig. Selv om det blåser litt er det fin temperatur, akkurat passelig syns jeg, og ikke kaldere enn at vi kan ta på en genser hvis vi føler oss litt kalde når skyene går foran solen. Jeg liker å slappe av ute i hagen sammen med familien min. Vi har ikke en stor hage, men vi har litt plen som det er fint å sitte på når det er tørt i gresset. Plenen er nyklipt, og da tørker den fort så snart solstrålene møter duggen om morgenen.

Men det var noe jeg tenkte på når jeg begynte å skrive og det var ord som rimer på vær! Siden vi har så fint vær, liksom!

Jeg kan begynne: Vær, bær, her, klær og  hver…. Kommer du på noen?
Se hvor mange du klarer uten å lese kommentarene!

Eir koser seg i hagen vår.

Kommentarer

kommentarer