Siden vi skal øve norsk sammen, kommer vi nok til å bli godt kjent etterhvert. Jeg tror det er viktig at vi to kan etablere et godt forhold, slik at du får mest mulig ut av tiden din sammen med meg. Jeg ønsker å stadig legge til rette for at du skal bli tryggere, flinkere og mer naturlig i dine samtaler på norsk.

La meg fortelle deg litt om meg…

Først og fremst er jeg en mamma, til en nydelig liten jente som heter Eir. Jeg er også kjæreste til Eir sin pappa. Jonas og jeg har vært kjærester og bodd sammen siden 2007. Vi har også en fin liten hund som heter Bark, som på sett og vis er babyen vår han også!

Vi bor på Voss, et sted med mye aktivitet og moro, ikke så langt fra Bergen hvor jeg ble født og bodde hele min barndom. I voksen alder har jeg flyttet mye rundt og reist masse. Jeg har en kjærlighet for språk og kommunikasjon, men innså ikke før i 2015 at det er norskopplæring jeg brenner for! Jeg organiserte norskøvingsgrupper her på Voss og ble kjent med mange flinke og engasjerte norskøvere. Siden har jeg gitt litt privattimer, og nå begynner jeg snart å jobbe som kursholder i norsk for voksne. Dette har gitt meg mye nytt engasjement, og i april 2017 ga jeg norskøving.no en ny stil og mye nytt innhold! Drømmen er å kunne nå ut til mange som deg: Engasjerte, nysgjerrige og ivrige norskøvere som har et mål om å bli flytende og naturlig i kommunikasjon med nordmenn – og kvinner! 🙂

Å bli flytende i et fremmed språk er noe alle har mulighet og evne til. Det som ofte gjør at utviklingen går tregere enn nødvendig, er liten tid i hverdagen, få personer å øve med eller indre blokkeringer: Følelse at man ikke er god nok enda, ikke trygg nok eller flink nok. Du ER flink nok. Du har allerede kommet langt med å BESTEMME deg for å mestre norsk – et nytt og uvant språk. Verktøyene du trenger har du allerede; Nysgjerrighet, vilje, ører og munn.